Kleding en bladen

Net als in 2010 is ook voor dit lustrumjaar gekozen voor een lustrumblad en een lustrumpakje, beide voor het roeiseizoen 2015-2016. Het blad zal in stijl van de reguliere bladen zijn, ingevuld met de lustrumkleuren (zie onderstaande schets). Het lustrumpakje en competitieshirt zijn uitgedacht door een groep Orcanen die een voorstel hebben ingediend of hebben aangegeven hieraan te willen meedenken. Op de ALV van 23 juni 2015 is gestemd voor de onderstaande lustrumkleding.

Naast het pakje kan op afkoop ook gekozen worden voor aanvullende kleding. Geïnteresseerd? Klik hier.

Orca lustrumpakje

Orca lustrumpakje

 

 

 

 

 

 

 

 

Orca lustrumshirt

Lustrum Competitieshirt

 

 

 

 

 

Direct online bestellen?
Klik hier voor onze online winkel.

We raden je aan om de kleding daadwerkelijk te passen en niet meteen online te bestellen. De kleding van Truesport valt erg klein: voor de dames wordt aangeraden 1 maat groter te rekenen, voor de heren 2 maten groter dan normaal. Eenmaal bestelde kleding kan niet worden geruild!

LET OP!! Start je een wedstrijd in het jaar 2016 voor Orca, dan ben je verplicht om in deze wedstrijdkleding te starten! Tevens moet je uniform starten. Wil je als competitieroeier in een wedstrijdpakje starten, dat kan, maar dan moet je hele ploeg in een wedstrijdpakje starten. Het is voor competitieroeiers echter wel het meest gebruikelijk om in een wedstrijdshirt te starten.

Bestel je voor 1 december, dan is de kleding op tijd binnen voor de Gyas-Hunze en de Winterwedstrijden. Bestel je later in het jaar, dat is ook mogelijk en moet je een levertijd van 6-8 weken rekenen na bestelling.

Orca lustrumriem

Lustrumriem