Voetbaltoernooi – 6 november 2015

In samenwerking met VV Hoograven zal er een lustrum voetbaltoernooi worden georganiseerd. Dit toernooi is toegankelijk voor alle belangstellenden uit de wijk en van de verenigingen aan de Verlengde Hoogravenseweg.

Teams van zeven personen (6 veldspelers en een keeper) kunnen zich inschrijven. Mocht je geen (compleet) team hebben: je kunt je ook alleen of met minder dan zes personen inschrijven. De lustrumcommissie zal je indelen in een team. Aan de hand van het aantal inschrijvingen zal t.z.t. een passende toernooivorm worden gevonden op vrijdagmiddag 6 november 2015. Daarna zal er voor alle deelnemers een borrel plaatsvinden in de kantine van Orca.

Er wordt onderscheid gemaakt in mannenteams, vrouwenteams en gemengde teams. Inschrijving kost €1,- per persoon. Hiervan worden snacks bekostigd tijdens de borrel.

Om 11.00 uur zal het evenement beginnen. Om 12.00 uur zullen de eerste wedstrijden van start gaan. Het definitieve programma volgt in oktober, wanneer er meer bekend is over het aantal teams.