Lustrum Reünie

Tussen 1970 en 2015 heeft Orca vele duizenden leden gekend. Voor alle mensen die in deze periode lid zijn geweest en de huidige leden wordt in samenwerking met Oud-Orca de Lustrum Reünie georganiseerd.

Tijdens deze chique dag op een mooie locatie (Het Academiegebouw aan het Domplein) zal er een mooi programma worden georganiseerd, maar zal er vooral ook veel mogelijkheid zijn voor het weerzien en bijpraten van oud-ploeggenoten, bestuursgenoten of commissievrienden. Tevens zal dit de plek zijn waar twee nieuwe ereleden geïnstalleerd worden. De dagvoorzitter is Sander Trooster.

Er zal worden stilgestaan bij een mooie prestatie deze zomer op de Olympische Spelen in Rio: Orcaan Inge Janssen keerde terug met een zilveren medaille. Dat moet gevierd worden!

Naast duizenden leden, heeft Orca ook veel kleding, boten en tal van attributen gekend. We gaan hiervan een mooie tentoonstelling maken bij de Academietuin. Heb je nog mooie toevoegingen liggen, schroom niet om ze mee te nemen. Wij vinden het wel prettig om het even te weten wat er is, dan zorgen wij voor een mooi plaatsje. Melden kan het best door ons te mailen.

In de avond zal er een spetterend feest zijn op de sociëteit van Unitas.

Zet je voor de meest actuele updates ook op ‘present’ op het evenement op Facebook en koop nu je kaarten alvast online of schrijf je in per mail. Een uitgebreide lunch en borrel zijn bij het programma en de prijs inbegrepen! En komen je Orcavrienden nog niet? Spoor ze vooral aal om ook aanwezig te zijn.

Benieuwd naar de sfeer op zo’n bijeenkomst? Oud-Orca maakte een verslag van de Reünie van het achtste lustrum.