Lustrumreis

Lustrumreis – 1 t/m 7 augustus 2016

Een lustrum zonder lustrumreis, is als een roeier zonder riemen. Zonder riemen kunnen we niet roeien, dus gaan we van 1 t/m 7 augustus op lustrumreis. De bestemming is bekend, en we gaan naar het hete, broeierige Spanje!! De steden Madrid en Valencia zullen ons alles bieden wat ons hartje begeerd.

Filmpje

Wij zullen de reis beginnen in Madrid. In deze prachtige stad vol cultuur, parken, oude architectuur en een bruisend nachtleven gaan we drie dagen lang vertoeven en genieten. Maar na alle stedelijke drukte is het ook fijn om even bij te kunnen komen. Hiervoor gaan we naar Valencia, een prachtige stad met moderne, hoogstaande architectuur, maar ook een mooi strand om heerlijk tot rust te komen. Het exacte programma blijft nog even geheim, maar we kunnen alvast vertellen dat het een prachtige reis wordt. Wil jij ook mee? Schrijf je snel in, want vol is vol!

De reis kost maximaal 450euro en is inclusief vlucht, overnachting, transfer van en naar luchthaven, de treinreis van en naar Valencia en de door ons georganiseerde activiteiten. Activiteiten die je in je vrije tijd gaat doen zijn voor je eigen kosten, evenals souvenirs, eten, drinken en uitgaan. Voor de prijs kun je ook handbagage meenemen van maar liefs 12kg (en hoeveel heb je nou nodig in zo’n zonovergoten land?). Denk je hier niet genoeg aan te hebben, dan kun je nog ruimbagage bijboeken (wat je ook kunt delen met anderen). Als na de reis blijkt dat de onvoorziene kosten niet zijn uitgegeven wordt dit weer teruggestort op je rekening.

Like ook onze Facebookpagina, om van alle nieuwtjes op de hoogte te blijven.