Activiteiten

De lustrumcommissie is druk bezig met het uitwerken van de activiteiten van het lustrumjaar. Vanaf 23 oktober 2015 zal er van alles op touw worden gezet. In juni wordt de activiteitenkalender feestelijk bekendgemaakt. Tot die tijd is het nog even spannend wat het negende lustrum gaat brengen.

Wel is duidelijk dat er zeker iets voor jou bij zit. Er wordt rekening gehouden met elke Orcaan en iedereen die geïnteresseerd is in Orca en Orca’s lustrum. Er zullen activiteiten komen die interessant zijn voor mensen die ‘in training zijn’, maar ook de vetste feesten zullen op de agenda komen. Ook aan oud-Orcanen wordt gedacht.

Je zult het lustrum kunnen vieren bij activiteiten op Orca, in Utrecht, in de rest van Nederland en wie weet zelfs buiten dit land. Kortom; er staat wat te gebeuren!

De lustrumcommissie heeft alle activiteiten van het lustrum in een agenda gezet. Download deze agenda hier en stel hem in. Je zorgt er dan voor dat alles lustrumactiviteiten netjes in je agenda staan en dat je niets meer mist! Wij houden je up to date met tijden en plaatsen.

Activiteiten van het negende lustrum